Öko finomságok

A kezdetektől azon dolgozunk, hogy mi, városban lakó emberek közelebb kerüljünk az élelemhez, amiből a mindennapok energiáit merítjük. Megismerjük, hogy ki termeli azt, hogyan és milyen alternatíváink vannak az egészséges, környezetileg és társadalmilag is etikus választáshoz.

 

A Szatyor Catering elindítását az inspirálta, hogy egyre több olyan felelős szervezet, vállalat keresett meg minket, akik az értékeinkhez hasonló cateringeket álmodtak meg rendezvényeikhez: helyi, organikus, vagy kíméletes módon termelt alapanyagokból, a megszokotthoz képest kicsit más, izgalmasabb, egészségesebb variációkat kerestek. Mi pedig imádunk főzni, kreatív gasztro megoldásokat keresni, így ezekre a kérésekre válaszul megalkottuk azt, amire a legnagyobb igényt láttuk, az alapanyagok körültekintő választásától, a tálalás hulladékmentességén át a különféle étkezési szokások figyelembe vételéig.

 

Örülünk, hogy a cateringek alkalmával olyan emberekkel is találkozunk, akik velünk új ízekkel és szemlélettel ismerkednek meg, és hogy egy nagyobb közösségnek mutathatjuk meg, hogy ezt is – mint sok minden mást – lehet felelősen csinálni.               

                                                                      

A catering a vendégeknek, a tudatos megrendelőinknek, a gazdáknak és nekünk is fenntarthatóságot is nyújt. Azzal, hogy a cateringet a Szatyor szolgáltatásává fejlesztettük, társadalmi vállalkozást indítottunk. Ezzel szervezeti céljainkat is megvalósítjuk és hozzájárulunk egyesületünk anyagi stabilitásához. A catering szolgáltatásból származó nyereséget szemléletformáló programjaink mennyiségének és minőségének növelésére szánjuk.